Tato webová stránka využívá soubory cookie. K získání více informací si pročtěte naše zásady používání cookie.

Pokud nesouhlasíte s jejich použitím, je třeba provést změnu nastavení prohlížeče.

Průvodce nákupem trouby

PROSTOR A UMÍSTĚNÍ

Začněte tím, že změříte dostupný prostor. Všechny trouby sice vyžadují 60 cm volného místa na šířku, ale různé typy trub odpovídají různým výškám: 

45 cm – do menšího prostoru se snadno vejdou kompaktní trouby
60 cm – vyhovuje pro jednoduchou troubu standardních rozměrů  
72-80 cm – vyhovuje velkokapacitní troubě nebo dvojité troubě

Zvažte možnost přidat pod troubu ProCombi SousVide vakuovací zásuvku  nebo ohřívací zásuvku která bude sloužit k nahřívání talířů a uchování jídel teplých, dokud nebudete připraveni je servírovat.


KAPACITA

Jste-li součástí velké domácnosti nebo často vaříte pro přátele a návštěvy, budete patrně potřebovat větší troubu, která si dokáže poradit s vařením velkých porcí jídel. 
Více než 4 osoby - objem nad 70 litrů je ideální pro větší porce jídel v domácnosti o více než čtyřech členech.
3-4 osoby - objem 40-70 l dobře vyhoví tříčlenné nebo čtyřčlenné rodině.
1-2 osoby - objem 35-43 litrů postačí pro domácnost, která má jednoho nebo dva členy.  


TYPY TRUB

Konvenční trouby – tradiční trouby s horním a dolním výhřevným tělesem. 

Multifunkční trouby – horkovzdušné trouby s přídavnými funkcemi, jako je grilování, rozmrazování a turbo grilování. Horkovzdušné trouby zajišťují účinnější cirkulaci vzduchu pro rovnoměrně připravené a dohněda upečené jídlo. 

Kombinované parní trouby – multifunkční trouby nabízející zároveň i programy, které k dosažení skvělé chuti, struktury a barev využívají v plném rozsahu páru nebo kombinaci páry se suchým teplem. 


PARNÍ TROUBA

Objevte nový svět chutí s parními troubami. Počínaje pečením zlatavě hnědých bochníků chleba až po přípravu křehkého kuřete s křupavou kůrkou, vaření v páře dále vylepší chuť vašich oblíbených delikates.

Pára 100 % – vaření probíhá šetrně při nízkých teplotách a zachovává plnou chuť a vůni potravin. 
Pára 50 % – zvýrazní jemnou strukturu jídla a zároveň udrží jeho šťavnatost. 
Pára 25 % – při pečení pomáhá vytvořit křupavý povrch, skvělá pro zlatavou kůrku pečeného chleba. 

Aplikace AEG Steam App pro tablety iPad a Android nabízí výběr kuchařských receptů a zároveň převádí řadu receptů pro konvenční trouby na verze vhodné pro parní troubu. 


SAMOČIŠTĚNÍ

Zbavte se nutnosti muset troubu čistit chemickými prostředky.

Trouby s katalytickým samočištěním - speciální katalytické vložky se aktivují při teplotě 220°C. Následně proběhne oxidace zbytků mastnoty, díky níž je povrch trouby suchý a čistý. 

Pyrolytické trouby - zvolte samočisticí program a trouba se zahřeje až na 500°C. Při této teplotě nečistoty shoří na jemný popel, který lze jednoduše setřít kuchyňskou utěrkou. 



Další informace

Trouby AEG

Prohlédněte si náš sortiment trub sous vide, parních i konvenčních trub a vyberte si takový model, který bude nejlépe vyhovovat vám i potřebám vaší kuchyně.

Prohlédněte si trouby

Příprava jídel sous vide

Objevte nové chutě a struktury pomocí přípravy sous vide, která zintenzivňuje stávající a přidává nové příchutě. 

Další informace

Jak najít dokonalý kuchyňský odsavač

Užitečné rady pro případ, že hledáte vhodnou kuchyňskou digestoř, která by se hodila k vaší troubě.

Průvodce nákupem odsavače par

 
 
Zavřít
 

Vybrat, kde se toto bude sdílet

Zavřít