
Objevte pečení sous-vide
Šťavnatá panenka Sous-Vide
Přihlaste se do exkluzivního kurzu vaření a naučte se připravit kompletní tříchodové menu.

Jak se vaří ve vakuu
Na jídelním lístku v luxusních restauracích často narazíte na pojem
Sous-Vide. Tato metoda je úžasná v tom, že zvýrazní chuť, zachová vůni,
barvu i živiny. Pojďte si tuto metodu zkusit na našem exkluzivním kurzu
pod taktovkou Jirky Hilgarta. Společně uvaříte tříchodové menu:
Předkrm: glazovaná mrkev
Hlavní chod: vepřová panenka s janovským pestem
Dezert: hruška s redukovaným balsamicem

Na co se můžete těšit?
Naučíme vás, jak při vaření dostat z jednotlivých surovin chuťové maximum. Naše kurzy jsou skutečně praktické a všechny poznatky snadno využitelné i doma v kuchyni. Co vás tedy čeká?
- Vyzkoušíte si připravit kompletní tříchodové menu
- Naučíte se vařit profi metodou Sous-Vide
- Dozvíte se tipy a triky, které používá Jirka Hilgart
- Vychutnáte si vybraná vína z nabídky kuchařských škol
- Užijete si zábavný večer s dalšími gastronadšenci

Cena a termíny
Cena exkluzivního kurzu pečení činí 1 900 Kč za dvě osoby. Kdy a kde se kurzy konají?
- 10. 5. 2018, Kuchařská škola AvantGarde, Evropská 17, Praha 6
(budova PPF) - 21. 6. 2018, Kuchařská škola Borgo Agnese, Kopečná 43, Brno
Chcete se zúčastnit? Přihlásit se můžete e-mailem, který pošlete na adresu petra@doblogoo.cz, nebo telefonicky na čísle +420 604 656 322.
SYMPATICKÝ KUCHAŘ

Jiří Hilgart
Jirka hrál 10 let v symfonickém orchestru na kontrabas, ale stále váhal, jestli je klasická hudba to, čemu se chce v životě věnovat. Úspěch v kuchařské soutěži Masterchef Česko rozhodl o tom, že přednost dostane kariéra v gastronomii. A tak se vaření změnilo z koníčka v regulérní zaměstnání. Jirku baví sledovat aktuální kulinářské trendy i nově otevřené nebo oceněné podniky. V kuchyni preferuje čerstvost, jednoduchost a jídlo, které díky správné kombinaci surovin zkrátka funguje.
Kuchařské školy

Electrolux AvantGarde
Škola vaření AvantGarde se nachází v jedné z nejzajímavějších českých administrativních staveb – budově PPF Gate. Ve špičkově vybaveném kuchyňském studiu se naučíte vařit profesionální pokrmy v domácím prostředí.
Kde školu najdete: Evropská 2690/17, Praha 6
Borgo Agnese
Oblíbená brněnská restaurace Borgo Agnese, která vám otevře svou kuchyni, vznikla v roce 2008. Zaměřuje se zejména na přípravu pokrmů ze středomořské kuchyně s hlavním důrazem na čerstvost podávaných surovin s využitím sezónních produktů.
Kde školu najdete: Kopečná 43, Brno
Začátek kurzů: 17 hod