
Podzimní menu z parní trouby
Pára dělá s jídlem divy. Nevěříte? Přijďte na exkluzivní kurz vaření s Jiřím Hilgartem a ochutnejte skvělou chuť jídla připravovaného v parní troubě. Navíc si sami můžete zkusit, jak snadno a dobře se peče v multifunkčních parních troubách AEG, které vedle páry nabízejí i další pečicí programy. Kurzy jsou nyní zdarma.

Vaříme podle sezóny
Náš jídelníček by měl být v souladu s aktuálním ročním obdobím. Sezónní suroviny obsahují živiny, které náš organismus v dané roční době potřebuje a nejlépe využije. Mají svou typickou chuť, barvu i vůni. Čerstvě utržené rajče se s tím dováženým v zimě vůbec nedá srovnat. Konzumace sezónních surovin je tak nejen zdraví prospěšná, ale je i požitkem pro všechny naše smysly.
Chcete se seznámit s principy sezónního vaření a objevit kouzlo parní trouby? Přihlaste se na kurz s Jiřím Hilgartem, finalistou soutěže Masterchef Česko.
Společně s ním se naučíte připravit typické podzimní menu:
- Bramborovou polévku s houbovým relishem,
- Kachní prso s dýňovou kaší a balsamikovou cibulí.

Na co se můžete těšit
Naučíme vás, jak při vaření dostat z jednotlivých surovin chuťové maximum, a ukážeme vám, co všechno naše multifunkční parní trouby umí. Kurzy jsou praktické a všechny poznatky snadno využijete doma ve své kuchyni:
- Naučíte se připravit dvouchodové sezónní menu.
- Vyzkoušíte si přípravu jídel v parní troubě.
- Dozvíte se tipy a triky, které používá Jirka Hilgart.
- Vychutnáte si vybraná vína z nabídky kuchařských škol.
- Užijete si zábavný večer s dalšími gastronadšenci.

Kdy, kde a za kolik
Následující kurzy v hodnotě 2 500 Kč jsou nyní zdarma a konají se v Praze nebo Brně vždy od 18.00 do 20.00 hodin:
Kuchařská škola AvantGarde, Evropská 17, Praha 6
- 20. 9. 2018 - plně obsazeno
- 17. 10. 2018 - plně obsazeno
Restaurace BORGO Agnese, Kopečná 43, Brno
- 4. 9. 2018 - plně obsazeno
- 24. 10. 2018 - plně obsazeno
Chcete se přihlásit? Neváhejte, počet míst je omezen! Na e-mail petra@doblogoo.cz nám pošlete odpověď na otázku, proč se chcete kurzu zúčastnit, a nezapomeňte uvést vybrané místo a termín, o které máte zájem.
Přihlášky přijímáme pouze elektronicky. Pro případné dotazy volejte +420 604 656 322. Těšíme se na vás.
Co dokáže pára?
V parní troubě upečete maso, zeleninu i skvělé dezerty. Suroviny neztrácejí živiny, udržují si přirozenou barvu, původní strukturu a vynikne jejich typická chuť. Příprava jídla v páře zkrátka posouvá domácí vaření na profesionálnější úroveň a přináší nové chuťové zážitky.