Bezpečnostní pokyny a bezpečnostní varování jsou uvedeny v kapitole I a II uživatelské příručky. Pro bezpečné používání produktu si přečtěte celý návod k použití.
Solná deska AEG je vyrobena z růžové kamenné soli pocházející z Himálaje. Můžete na ní grilovat různé druhy masa včetně ryb, zeleninu, dokonce i vejce se slaninou. Teplé pokrmy obohatí o zdravé minerály a koření a není nutné přidávat větší množství tuku. Výsledkem je přirozeně plná chuť.
Jedna deska. Vícero využití
Solnou desku AEG lze vložit do ocelového rámu, který zajišťuje dokonalý rozvod tepla. Rázem tak můžete připravovat pokrmy na kterékoliv varné desce nebo v troubě. Bez rámu je vhodná na gril. Solnou desku je nutné vždy zahřívat pozvolna.
Příprava jídla jako společenská událost
Chcete-li na své hosty zapůsobit, připravujte večeři na solné desce přímo na jídelním stole. Přírodní minerály udrží v desce vysokou teplotu i dlouho poté, co opustí troubu.
Udrží teplo
Ihned po ohřevu solné desky na ní můžete jídlo i podávat. Teplota na povrchu solné desky zůstává stejná a každý pokrm díky tomu získá optimální chuť.
Udrží chlad
Pokud desku naopak vychladíte v chladničce, můžete na ni servírovat sushi, sýry, ovoce. Tím, že deska dlouho udrží chlad, zůstanou pokrmy i v teple déle čerstvé a v původní podobě.
Grilované krevety na solném bloku
Připravte si skvělé grilované krevety na solném bloku AEG. Solný blok je vyroben z kamenné růžové himálajské soli a můžete ho použít při tepelné úpravě v troubě či na grilu nebo při servírování chlazených jídel.