Tato webová stránka využívá soubory cookie. Více informací najdete v našich zásadách používání cookie. Pokud s jejich použitím nesouhlasíte, je třeba provést změnu nastavení prohlížeče.
Řada Gourmet
Prvotřídní nádobí pro dokonalé výsledky
S pomocí profesionálních šéfkuchařů jsme vytvořili prvotřídní řadu nádobí, která vám pomůže dosáhnout těch nejlepších výsledků při vaření.

Profesionální design
Kolekce nádobí Gourmet, která je součástí řady Mastery, zahrnuje pánve na smažení, hrnce i kónickou pánev na soté. Pomůže vám z každého receptu vytěžit maximum, ať už připravujete steak, lahodné mušle nebo krémové risotto. Díky nepřilnavému povrchu pánví lze potraviny upravovat s minimem oleje pro zdravější vaření. Všechny produkty do sebe navíc perfetkně zapadnou, takže je velmi snadno uskladníte.

Nádobí řady Gourmet je vhodné pro všechny typy varných desek včetně indukce.

Ideální nádobí pro indukci
Nádobí z řady Gourmet díky své konstrukci zajišťuje dokonalou distribuci tepla pro precizní kontrolu nad připravovaným pokrmem. Třívrstvý hliník je vynikajícím tepelným vodičem, díky kterému se dno nádoby zahřívá rovnoměrně v celém svém povrchu a výrazně rychleji než za použití čisté nerezové oceli. Každý kus z řady Groumet je mimořádně odolný, má dlouhou životnost a lze jej bez problémů mít v myčce nádobí i používat v troubě.

Nepřilnavé pánve díky svému povrchu umožňují vaření za použití velmi malého množství oleje. Rychlá a rovnoměrná distribuce tepla zajišťuje efektivní přípravu jídla pro perfektní výsledky.

Pánev je zvláště vhodná pro smažení. Díky rovnoměrné distribuci tepla a efektivnímu odvádění vlhkosti na ní snadno připravíte lahodné pokrmy, které budou zvnějšku křupavé a přitom šťavnaté uvnitř.

Rovné strany kastrolu umožňují glazování, obracení, dušení i karamelizaci. Jediná univerzální varná nádoba pro přípravu rozmanitých pokrmů.

S pomocí extra jemného kónického cedníku můžete připravovat omáčky, polévky, pyré a pudinky, které budou dokonale sametově hladké.

Kónická pánev na soté s profesionálním designem je určena k rychlému smažení lahodné křupavé zeleniny a malých a křehkých kousků masa.

S nízkým rendlíkem o objemu 4,5 litru můžete snadno připravovat velké i malé pokrmy, od rizota pro celou rodinu po pošírování jednotlivých porcí.

V hrnci o objemu 9 litrů můžete najednou vařit velké množství zeleniny i masa pro ten nejchutnější vývar.

S touto vložkou do hrnce připravíte těstoviny al dente zcela bez problému. Ať už se pustíte do přípravy špaget, linguine nebo fettucine, příprava už nemůže být jednodušší. Stačí po uvaření vytáhnout vložku i s těstovinami ven z hrnce.
