Objevte naše recepty
PRO PARNÍ TROUBY
Parní trouby už dlouhá desetiletí patří mezi tajné zbraně profesionálních kuchařů ve špičkových restauracích. Vlhkost, kterou zajistí pára, zlepšuje chuť a strukturu pokrmů, a tak přeměňuje každý chod v mistrovské dílo. S našimi multifunkčními parními troubami zvládnete připravit celou řadu působivých a lahodných pokrmů – od zapečeného nákypu až po šťavnatý steak vyladěný k dokonalosti metodou Sous-Vide. Příprava jídla v páře navíc poskytne prostor vaší fantazii a kreativitě – ať už budete péct maso, pečivo, moučníky nebo vařit zeleninu, výsledek vás vždy ohromí. Naše jednoduché, ale chuťově rafinované recepty vás přesvědčí, že by parní trouba neměla chybět ani ve vaší kuchyni.
Dokonalé pečení
Baví vás pečení a chcete objevit přínos páry? Stáhněte si ZDARMA naši kuchařku plnou křupavé a nadýchané inspirace. Můžete se spolehnout, že s našimi recepty hravě vyčarujete slané i sladké pečivo, které bude chutnat jako z vaší oblíbené pekárny.
Inspirace do vaší kuchyně
Multifunkční parní trouba rozšíří vaše kuchařské možnosti. Abyste se s novou troubou mohli lépe seznámit a vyzkoušet její funkce, můžete se inspirovat v kuchařce, kterou si můžete ZDARMA stáhnout v našem formuláři. Najdete v ní originální recepty na předkrmy, hlavní chody i dezerty, abyste mohli připravit skvělé kompletní menu.
Objevte výjimečnou chuť Sous-Vide
Příprava jídla metodou Sous-Vide posune vaše kuchařské umění na novou úroveň. Vše zvládnete snadno s inspirací z naší kuchařky. Maso připravené metodou Sous-Vide bude měkké a šťavnaté, stejnoměrně propečené a téměř bez ztráty hmotnosti. Zelenina je naopak křehká, křupavá a krásně barevná.
SILVESTROVSKÉ MENU JAKO OD ŠÉFKUCHAŘE
Příprava silvestrovského pohoštění je na vás? Udělejte na své hosty dojem profesionálně připraveným menu podle receptů od našeho ambasadora a známého českého šéfkuchaře Jana Punčocháře.