Objevte naše recepty

Objevte naše recepty

PRO PARNÍ TROUBY

Parní trouby už dlouhá desetiletí patří mezi tajné zbraně profesionálních kuchařů ve špičkových restauracích. Vlhkost, kterou zajistí pára, zlepšuje chuť a strukturu pokrmů, a tak přeměňuje každý chod v mistrovské dílo. S našimi multifunkčními parními troubami zvládnete připravit celou řadu působivých a lahodných pokrmů – od zapečeného nákypu až po šťavnatý steak vyladěný k dokonalosti metodou Sous-Vide. Příprava jídla v páře navíc poskytne prostor vaší fantazii a kreativitě – ať už budete péct maso, pečivo, moučníky nebo vařit zeleninu, výsledek vás vždy ohromí. Naše jednoduché, ale chuťově rafinované recepty vás přesvědčí, že by parní trouba neměla chybět ani ve vaší kuchyni.

Dokonalé pečení

Baví vás pečení a chcete objevit přínos páry? Stáhněte si ZDARMA naši kuchařku plnou křupavé a nadýchané inspirace. Můžete se spolehnout, že s našimi recepty hravě vyčarujete slané i sladké pečivo, které bude chutnat jako z vaší oblíbené pekárny.

Inspirace do vaší kuchyně

Multifunkční parní trouba rozšíří vaše kuchařské možnosti. Abyste se s novou troubou mohli lépe seznámit a vyzkoušet její funkce, můžete se inspirovat v kuchařce, kterou si můžete ZDARMA stáhnout v našem formuláři. Najdete v ní originální recepty na předkrmy, hlavní chody i dezerty, abyste mohli připravit skvělé kompletní menu.

Sous-Vide krevety

Objevte výjimečnou chuť Sous-Vide

Příprava jídla metodou Sous-Vide posune vaše kuchařské umění na novou úroveň. Vše zvládnete snadno s inspirací z naší kuchařky. Maso připravené metodou Sous-Vide bude měkké a šťavnaté, stejnoměrně propečené a téměř bez ztráty hmotnosti. Zelenina je naopak křehká, křupavá a krásně barevná.

  • Husa s kedlubnovým zelím a žampiony
  • Pečený lilek s rajčaty a sýrem feta
  • Srnčí hřbet s dýňovou tarhoňou
  • Kachní prsa s meruňkovým salátem
  • Králičí stehna s jarní nádivkou s medvědím česnekem /Králík s jarní nádivkou
  • Pošírovaný mořský vlk s chřestovým rizotem a marinovaným chřestem
  • Kari z červené čočky s kokosovým mlékem a koriandrem, pečená dýně /Červená čočka na asijský způsob
  • Telecí kotleta marinovaná v bylinkách, pečená cibule na tymiánu a slanině
  • Quiche s medvědím česnekem a bramborami
  • Krupicová kaše
  • Vánoční salát ze pstruha
  • Kachní kaldoun s petrželí
  • Sendvič s pečenou dýní a ovčím sýrem
  • Masový závin se šalvějí a houbami
  • Kuře na paprice s pečenými paprikami a zakysanou smetanou
  • Salát ze zeleného chřestu s pošírovaným vajíčkem
  • Flammkuchen s bylinkami a zrajícím sýrem
  • Pide taštičky
  • Tacos de Bistec
  • Grilované krevety
  • Polévka laksa
  • Okoun podle Kitchenette
    Okoun s rajčaty a olivami
  • Pstruh s béarnskou omáčkou
    Pstruh s béarnskou omáčkou
  • Krevety v koriandru
  • Roastbeef
  • Marinovaný meloun
  • Okurkové gazpacho
  • Kachní prsa
  • Roastbeef s bramborami
  • Salát s farmářským kuřetem
  • Salát Caesar s rib eye steakem
  • Salát Caesar ze zbytků
  • Tichomořské pojetí salátu Caesar
  • Slávky na víně
  • Jární závitky vařené v páře
  • Hřebenatky s fenyklem
  • Hovězí steak s bramborami
  • Vepřová líčka dušená v cideru
  • Uzený losos na zeleném čaji
  • Pošírovaný pstruh se zeleninou
  • Salát z červené řepy s čekankou
  • Máslový koláč s brynzou
  • Polévka z pečené cibule a špeku, smažená quinoa s chilli
  • Polévka z červené řepy
  • Krémová polévka s čočkou
  • Cibulačka (Sous-Vide)
  • Gazpacho s tygřími krevetami
  • Kachní kaldoun s petrželí
     Kachní kaldoun s petrželí
  • Tvarohové buchty s rumem a rozinkami
  • Pečený závin z hrušek s jogurtovou zmrzlinou
  • Hruška v portském víně
  • Velikonoční beránek
  • Tvarohový koláč s fíky
  • Limetková pěna s malinovou omáčkou
  • Hrušky v červeném víně (Sous-Vide)

    Dezert

  • Bábovka s kokosem a šlehačkou
  • Frgál s hruškami, povidly a mákem
  • Toastový chleba
  • Italská panzanella s krevetami
  • Pečená rajčata s olivami a kuskusem
  • Hřebenatky s fenyklem
  • Slávky na víně
  • Jarní závitky vařené v páře

SILVESTROVSKÉ MENU JAKO OD ŠÉFKUCHAŘE

Příprava silvestrovského pohoštění je na vás? Udělejte na své hosty dojem profesionálně připraveným menu podle receptů od našeho ambasadora a známého českého šéfkuchaře Jana Punčocháře.

  • Předkrm

    Pečená rajčata s olivami a kuskusem

  • Polévka

    Cibulačka (Sous-Vide)

  • Hlavní chod

    Vepřová líčka dušená v cideru

  • Dezert

    Hruška v portském víně