Objevte naše recepty

Objevte naše recepty

PRO PARNÍ TROUBY

Parní trouby už dlouhá desetiletí patří mezi tajné zbraně profesionálních kuchařů ve špičkových restauracích. Vlhkost, kterou zajistí pára, zlepšuje chuť a strukturu pokrmů, a tak přeměňuje každý chod v mistrovské dílo. S našimi multifunkčními parními troubami zvládnete připravit celou řadu působivých a lahodných pokrmů – od zapečeného nákypu až po šťavnatý steak vyladěný k dokonalosti metodou Sous-Vide. Příprava jídla v páře navíc poskytne prostor vaší fantazii a kreativitě – ať už budete péct maso, pečivo, moučníky nebo vařit zeleninu, výsledek vás vždy ohromí. Naše jednoduché, ale chuťově rafinované recepty vás přesvědčí, že by parní trouba neměla chybět ani ve vaší kuchyni.

  • Vanilkové rohlíčky s mandlemi
    Vanilkové rohlíčky
  • Vánoční čokoládové kuličky
    Vánoční čokoládové kuličky
  • Kokosky
    Kokosky
  • Pusinky
    Pusinky

Dokonalé pečení

Baví vás pečení a chcete objevit přínos páry? Stáhněte si ZDARMA naši kuchařku plnou křupavé a nadýchané inspirace. Můžete se spolehnout, že s našimi recepty hravě vyčarujete slané i sladké pečivo, které bude chutnat jako z vaší oblíbené pekárny.

Inspirace do vaší kuchyně

Multifunkční parní trouba rozšíří vaše kuchařské možnosti. Abyste se s novou troubou mohli lépe seznámit a vyzkoušet její funkce, můžete se inspirovat v kuchařce, kterou si můžete ZDARMA stáhnout v našem formuláři. Najdete v ní originální recepty na předkrmy, hlavní chody i dezerty, abyste mohli připravit skvělé kompletní menu.

Sous-Vide krevety

Objevte výjimečnou chuť Sous-Vide

Příprava jídla metodou Sous-Vide posune vaše kuchařské umění na novou úroveň. Vše zvládnete snadno s inspirací z naší kuchařky. Maso připravené metodou Sous-Vide bude měkké a šťavnaté, stejnoměrně propečené a téměř bez ztráty hmotnosti. Zelenina je naopak křehká, křupavá a krásně barevná.

  • Husa s kedlubnovým zelím a žampiony
  • Pečený lilek s rajčaty a sýrem feta
  • Srnčí hřbet s dýňovou tarhoňou
  • Kachní prsa s meruňkovým salátem
  • Králičí stehna s jarní nádivkou s medvědím česnekem /Králík s jarní nádivkou
  • Pošírovaný mořský vlk s chřestovým rizotem a marinovaným chřestem
  • Kari z červené čočky s kokosovým mlékem a koriandrem, pečená dýně /Červená čočka na asijský způsob
  • Telecí kotleta marinovaná v bylinkách, pečená cibule na tymiánu a slanině
  • Quiche s medvědím česnekem a bramborami
  • Krupicová kaše
  • Vánoční salát ze pstruha
  • Kachní kaldoun s petrželí
  • Sendvič s pečenou dýní a ovčím sýrem
  • Masový závin se šalvějí a houbami
  • Kuře na paprice s pečenými paprikami a zakysanou smetanou
  • Salát ze zeleného chřestu s pošírovaným vajíčkem
  • Flammkuchen s bylinkami a zrajícím sýrem
  • Pide taštičky
  • Tacos de Bistec
  • Grilované krevety
  • Polévka laksa
  • Okoun podle Kitchenette
    Okoun s rajčaty a olivami
  • Pstruh s béarnskou omáčkou
    Pstruh s béarnskou omáčkou
  • Krevety v koriandru
  • Roastbeef
  • Marinovaný meloun
  • Okurkové gazpacho
  • Kachní prsa
  • Roastbeef s bramborami
  • Salát s farmářským kuřetem
  • Salát Caesar s rib eye steakem
  • Salát Caesar ze zbytků
  • Tichomořské pojetí salátu Caesar
  • Slávky na víně
  • Jární závitky vařené v páře
  • Hřebenatky s fenyklem
  • Hovězí steak s bramborami
  • Vepřová líčka dušená v cideru
  • Uzený losos na zeleném čaji
  • Pošírovaný pstruh se zeleninou
  • Salát z červené řepy s čekankou
  • Máslový koláč s brynzou
  • Polévka z pečené cibule a špeku, smažená quinoa s chilli
  • Polévka z červené řepy
  • Krémová polévka s čočkou
  • Cibulačka (Sous-Vide)
  • Gazpacho s tygřími krevetami
  • Kachní kaldoun s petrželí
     Kachní kaldoun s petrželí
  • Tvarohové buchty s rumem a rozinkami
  • Pečený závin z hrušek s jogurtovou zmrzlinou
  • Hruška v portském víně
  • Velikonoční beránek
  • Tvarohový koláč s fíky
  • Limetková pěna s malinovou omáčkou
  • Hrušky v červeném víně (Sous-Vide)

    Dezert

  • Bábovka s kokosem a šlehačkou
  • Frgál s hruškami, povidly a mákem
  • Toastový chleba
  • Italská panzanella s krevetami
  • Pečená rajčata s olivami a kuskusem
  • Hřebenatky s fenyklem
  • Slávky na víně
  • Jarní závitky vařené v páře

SILVESTROVSKÉ MENU JAKO OD ŠÉFKUCHAŘE

Příprava silvestrovského pohoštění je na vás? Udělejte na své hosty dojem profesionálně připraveným menu podle receptů od našeho ambasadora a známého českého šéfkuchaře Jana Punčocháře.

  • Předkrm

    Pečená rajčata s olivami a kuskusem

  • Polévka

    Cibulačka (Sous-Vide)

  • Hlavní chod

    Vepřová líčka dušená v cideru

  • Dezert

    Hruška v portském víně